Работна среща с директорите на ОДМВР в Апелативен район Варна

Основна тема беше организацията за провеждането на изборите за народни представители в 48-о Народно събрание и противодействие на престъпления срещу избирателните права на гражданите.

Заместник главният секретар главен комисар Станимир Станев проведe работната среща за Апелативен район Варна с директорите на ОДМВР Варна, ОДМВР – Шумен, ОДМВР – Търговище, ОДМВР – Разград, ОДМВР – Добрич и ОДМВР – Силистра. Участваха началниците на прилежащите им районни управления, на отделите на криминална, икономическа и охранителна полиция, пътна полиция и разследване към ОДМВР. Присъстваха и заместник административните ръководители на Окръжните прокуратури в Апелативния район.

Работните съвещания се провеждат по заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев. Основната им цел е обсъждането на въпроси, свързани със създаването на организация за провеждането на изборите за народни представители в 48-о Народно събрание и противодействие на престъпления срещу избирателните права на гражданите. Други акценти са резултатите от превенцията и противодействието на конвенционалната престъпност, състоянието на пътнотранспортния травматизъм, дейността по разследване на престъпления – предизвикателства и констатирани слабости на етапа на досъдебните производства.

Total
0
Shares
Предишна статия

В бързи производства съдът наложи наказания на водачи, шофирали след употреба на алкохол или наркотици

Следваща статия

Къде няма да има ток утре във Варна и региона?


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии