Хвана трима да карат след употреба на алкохол

Задържаха трима в област Варна, шофирали след употреба на алкохол. Това информират от полицията.
На 04.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Пежо» с водачка на 29 г., местна жителка, е установено, че същата управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 1,31 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа.
На 04.10. т.г., в гр. Дългопол, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Рено» с водач на 63 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,68 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
На 02.10. т.г., в района на гр. Аксаково, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Рено» с водач на 59 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 1,21 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Total
0
Shares
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна статия

Задържаха двама във Варна, карали МПС без документи

Следваща статия

За 1 седмица хванаха 4-ма с наркотици в областта


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии